Kdo smo

O podjetju

Pri MOP Pelko smo si že vrsto let prizadevali postati vodilno ime na področju dobave in svetovanja glede mesarske opreme. Naša strast do visoke kakovosti, inovacij ter strankinega zadovoljstva nas je pripeljala do tega, da smo postali zaupanja vreden partner mesarjem po vsej državi.

Poleg vrhunskih izdelkov pa pri MOP Pelko cenimo tudi odlično storitveno podporo in svetovanje. Naša ekipa vam je vedno na voljo, da vam pomaga pri izbiri prave opreme za vaše potrebe, vam svetuje glede vzdrževanja in uporabe ter zagotavlja tehnično podporo, ko jo potrebujete.

Tradicija in inovacija v mesarski industriji

Družinsko podjetje MOP Pelko, ki se ponaša z dolgoletno tradicijo, je bilo ustanovljeno leta 1972 in že vrsto let uspešno deluje na slovenskem in mednarodnem trgu. V srcu našega podjetja bije družinski ritem, kjer vsak član prispeva svoje znanje in strast.

Leta 2003 smo prešli v novo poglavje pod imenom MOP Pelko d.o.o. Naša pot se je začela s specializacijo v manjših izdelkih za mesno industrijo, a danes smo ponosni, da smo razširili našo ponudbo. Postali smo ugledni zastopniki za številna vodilna tuja podjetja, specializirana za izdelavo večjih klavnih in mesnih obratov. Kljub temu še vedno ohranjamo tradicijo izdelovanja lastnih produktov.

V našem podjetju je osrednje poslanstvo zadovoljstvo naših strank. Zavezani smo k zagotavljanju izdelkov vrhunske kakovosti, ki presegajo pričakovanja. Poleg tega si prizadevamo ponuditi izdelke, ki niso le kakovostni, temveč tudi inovativni – tiste, ki morda še niso prisotni na našem tržišču ali pa so izjemno redki. Zato nenehno sledimo trendom in inovacijam v mesarski industriji, da lahko svojim strankam vedno ponudimo najboljše.

Kontakt

Zaupajte nam svoje potrebe in skupaj bomo zagotovili, da bo vaše poslovanje uspešno in učinkovito. Stopite v stik z nami in se prepričajte sami, zakaj smo prva izbira za mesarje po vsej državi.