Zastopništva

Podjetje Dadaux

Dadaux je vodilno francosko podjetje, specializirano za proizvodnjo in prodajo opreme za predelavo mesa. S svojo bogato zgodovino, ki sega v leto 1923, je Dadaux pridobil trdno mesto kot ključni akter na področju mesne industrije. Njihova strokovnost in inovativni pristopi so jih postavili v ospredje, kar omogoča podjetju, da nudi visokokakovostne rešitve svojim strankam po vsem svetu.

Dadauxova paleta izdelkov vključuje široko izbiro naprav in opreme za obdelavo mesa, vključno z rezalniki, sekljalniki, mešalniki, polnilniki in drugo specializirano opremo. S stalnim poudarkom na raziskavah in razvoju podjetje nenehno izboljšuje svoje izdelke, da bi zadostilo spreminjajočim se potrebam in zahtevam svojih strank.

Dadaux izvaža svoje izdelke v več kot 100 držav po vsem svetu. Njihova globalna mreža distributerjev zagotavlja, da stranke kjerkoli na svetu dobijo vrhunsko podporo in storitve, ki jih potrebujejo.

Naše podjetje je zastopnik podjetja Dadaux v Sloveniji in na Hrvaškem, kar dodatno krepi njihovo prisotnost in podporo na trgu mesne industrije v tej regiji.

Dadauxovo zavezanost kakovosti, inovacijam in zadovoljstvu strank jih postavlja med vodilna podjetja v mesni industriji, hkrati pa ohranja njihov ugled kot zaupanja vrednega partnerja za mesne predelovalce po vsem svetu.