O nama

O tvrtki

U MOP Pelko već dugi niz godina nastojimo postati vodeće ime u području nabave i konzaltinga mesničke opreme. Naša strast prema visokoj kvaliteti, inovativnosti i zadovoljstvu kupaca dovela nas je do toga da postanemo pouzdani partner mesnicama diljem zemlje.

Uz vrhunske proizvode, u MOP Pelku cijenimo i izvrsnu servisnu podršku i savjete. Naš tim Vam je uvijek na raspolaganju pomoći pri odabiru prave opreme za Vaše potrebe, savjetovati Vas o održavanju i korištenju te pružiti tehničku podršku kada Vam je potrebna.

Tradicija i inovativnost u mesarskoj industriji

Obiteljsko poduzeće MOP Pelko s dugogodišnjom tradicijom osnovano je 1972. godine i već niz godina uspješno posluje na slovenskom i međunarodnom tržištu. Obiteljski ritam kuca u srcu naše tvrtke, gdje svaki član doprinosi svojim znanjem i strašću.

2003. godine prelazimo u novo poglavlje pod nazivom MOP Pelko doo. Naš put započeo je specijalizacijom za manje proizvode za mesnu industriju, no danas smo ponosni što smo proširili ponudu. Postali smo renomirani zastupnici mnogih vodećih stranih tvrtki specijaliziranih za izgradnju većih klaonica i mesnih pogona. Unatoč tome, i dalje održavamo tradiciju izrade vlastitih proizvoda.

U našoj tvrtki središnja misija je zadovoljstvo naših kupaca. Predani smo pružanju proizvoda vrhunske kvalitete koji nadilaze očekivanja. Osim toga, nastojimo ponuditi proizvode ne samo visoke kvalitete, već i inovativne – one koji možda još nisu prisutni na našem tržištu ili su izuzetno rijetki. Zato neprestano pratimo trendove i inovacije u mesarskoj industriji, kako bismo našim kupcima uvijek ponudili najbolje.

Kontakt

Povjerite nam svoje potrebe i zajedno ćemo osigurati da vaše poslovanje bude uspješno i učinkovito. Kontaktirajte nas i uvjerite se zašto smo prvi izbor za mesnice u cijeloj zemlji.